Search

Pogledajte teaser druge sezone odlične serije "Fargo"

Kuc-kuc


Image: buro247.ru

Tvorci serije "Fargo" vrlo dobro znaju da slika vrijedi tisuću riječi, a to su najbolje pokazali svojim novim teaserom za drugu sezonu ove odlične kriminalističke serije "Fargo" u kojem zbog samo jednog kadra od svega 20 sekundi već sad s nestrpljenjem iščekujemo drugu sezonu

Nakon prve sezone serije "Fargo" koja nas je vratila na početak 2000-ih, druga sezona preskače dva desetljeća i vodi nas u 1979. u Sioux Falls (Južna Dakota) i Luverne (Minnesota) gdje pratimo Loua Solversona (Patrick Wilson) u mlađim danima koji se upravo vratio iz Vijetnama i zaposlio kao policajac. 

Iako prvi teaser druge sezone ne otkriva ništa, zasigurno će među fanovima pokrenuti brojne rasprave i nagađanja o tome kako će se razvijati radnja i usput skupiti brojne nove fanove. Teaser nam donosi poznati kadar snježnog krajolika i sliku djetlića koji kucka o stablo dok se u pozadini čuju pucnjevi... Ako još niste počeli pratiti seriju, imate cijelo ljeto pred sobom da tu grešku ispravite i u rujnu nastavite s drugom sezonom. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više