Search

Pogledajte trailer za Tarantinov film "The Hateful Eight"

Uzbudljiv filmski projekt koji s nestrpljenjem iščekujemo!


Image: buro247.ru

Nakon peripetija koje su pratile najnoviji Tarantinov projekt i curenja dijela scenarija u javnost zbog kojih je redatelj zamalo odustao od snimanja filma, trailer za "The Hateful Eight" konačno je pronašao put do publike

Filmska kompanija The Weinstein Company ovih je dana objavila prvi trailer za iščekivani uradak Quentina Tarantina, vestern "The Hateful Eight", koji je u svega dva dana pogledalo više od tri milijuna ljudi. Ovo je drugi vestern u osebujnoj Tarantinovoj filmografiji i donosi nam događaje nekoliko godina nakon Američkog građanskog rata.

Glavni lik, Marquis Warren (Samuel L. Jackson), bivši je vojnik Unije koji radi kao lovac na glave i koji traži prijevoz. Zajedno sa suputnicima u kočiji, kolegom lovcem na glave kojeg glumi Kurt Russell i odmetnicom (Jennifer Jason Leigh), zapadne u snježnu oluju što će pokrenuti cijeli niz događaja i uvesti pregršt zanimljivih likova, a s obzirom da Quentin Tarantino potpisuje i režiju i scenarij očekujemo odličnu zabavu, puno akcije, oštroumne dijaloge ispunjene raznih psovkama, sjajnu glazbu za koju je zadužen veliki Ennio Morricone i vrhunski filmski doživljaj.

Osim Samuela L. Jacksona, Kurta Russella, Jennifer Jason Leigh u filmu će svoje glumačko umijeće pokazati i neki dobro poznati Tarantinovi suradnici poput Tima Rotha i Michaela Madsena, a šuška se da bi se u manjoj ulozi mogao pojaviti i Channing Tatum. Premijera se očekuje oko Božića, dok će početkom siječnja film će biti distribuiran diljem svjetskih kino dvorana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više