Search

Predstava tjedna: Magic Evening u teatru &TD

Predstava tjedna: Magic Evening u teatru &TD

U režiji Anice Tomić

Urednik: A.P.


Image: Damir Žižić

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola. Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite?

marko petrić

Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola. Izvedbe su na rasporedu 3. i 4. veljače 2017.

Režija: Anica Tomić
Dramaturgija: Jelena Kovačić
Glazba i obrada glazbe : Nenad Kovačić
Scenografija i kostimografija: Anica Tomić
Autor crteža na plakatu: Marko Petrić
Fotograf predstave: Damir Žižić
Igraju: Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić, Marko Petrić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više