Search

Premijera filma Hitac u Zagrebu

Premijera filma Hitac u Zagrebu

Debitantski prvijenac redatelja Roberta Orhela

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Željka Vranješ

Debitantski prvijenac redatelja Roberta Orhela za koji je sam izjavio kako je bio izazov snimiti „ženski" film na muški način

Igrani film 'Hitac' Roberta Orhela sinoć je premijerno prikazan u ispunjenom kinu Europa u Zagrebu. Ova kriminalistička priča o policijskoj istrazi prati životne priče dviju inspektorica koje mijenjaju smjer nakon što ih zbliži istraga oko slučajno ispaljenog hitca u trenutku kada su obje na velikim prekretnicama u životu, a glume ih Ecija Ojdanić i Iva Babić. Film je debitantski prvijenac redatelja Roberta Orhela za koji je sam izjavio kako je bio izazov snimiti „ženski" film na muški način.

Premijera filma Hitac u Zagrebu (фото 1)

Iva Babić i Ankica Jurić Tilić

Film je premijerno predstavljen hrvatskoj publici na Festivalu igranog filma u Puli 2013. godine, a u redovnu kino distribuciju kreće 27. veljače.

Premijeri je nazočila ekipa filma predvođena redateljem Robertom Orhelom te glumcima Ecijom Ojdanić, Ivom Babić, Barbarom Nolom, Miom Biondić, Alenom Liverićem, Milanom Pleštinom, a film je pogledalo i podržalo niz osoba iz javnog života: Bojana Gregorić-Vejzović, Jelena Perčin, Ana Maras, Antonio Nuić, Petra Dugandžić, Ivana Horvat, Robert Sever i mnogi drugi.

Premijera filma Hitac u Zagrebu (фото 2)

Ana Maras, Ecija Ojdanić i Jagoda Kumrić

Premijera filma Hitac u Zagrebu (фото 3)

Robert Sever i Ecija Ojdanić

Premijera filma Hitac u Zagrebu (фото 4)

Ecija Ojdanić i Ivan Herceg

Related articles

Buro 24/7 Selection

više