Search

Priprema se remake kultnog filma “Tjelohranitelj” i ovo je sve što znamo

Priprema se remake kultnog filma “Tjelohranitelj” i ovo je sve što znamo

Tekst: BURO.


Da budemo iskreni, uvijek smo pomalo skeptični kada su ove vrste obrada u pitanju. Ne radujemo se baš ni novim sezonama pojedinih serija koje jednostavno trebaju završiti baš tu gdje su u zadnjoj epizodi i stale, ali kotač (potencijalne) zarade se neumorno vrti i kreće stalno naprijed.

“Tjelohranitelj” je romantična drama snimljena 1992. godine i makar je vjerojatno mnogo više pamtite po najpoznatijoj filmskoj pjesmi ikada, nego po samom filmu, glumcima ili omiljenoj sceni, u vrijeme kada je izašla imala je ogromnu gledanost. “I Will Always Love You” i neponovljiva Whitney Houston zauvijek će biti zaštitni znak ovog filma. Whitney tumači ulogu Rachel Marron, glazbene i glumačke zvijezde na vrhuncu karijere. Među obožavateljima koji su njom opsjednuti, razumije se, nalazi se i jedan koji joj želi nauditi. Štiti je ekspert za sigurnost, Frank Farmer (Kevin Costner), a od zaštitničkog i strogo profesionalnog odnosa, naposljetku se (naravno) između njih rađa nešto više.

Ne možemo se ne zapitati kako bi novi “Tjelohranitelj” uopće izgledao i je li nam zaista potreban? (Ruku na srce, ovo pitanje možemo postaviti za većinu stvari koja nas okružuje.) Što se tiče glumačke postave, još uvijek nema službenih informacija, ali bi to mogli biti Chris Hemsworth i Tessa Thompson, kao i Channing Tatum i Cardi B. Lizzo je na svojim društvenim mrežama podijelila prijedlog da to budu ona i Chris Evans. Ovo su više puke želje i prijedlozi fanova, nego osnovane tvrdnje, ali nikad se ne zna. Možda na kraju zaista netko od njih završi u ulozi Rachel ili Franka.

Svijetla strana cijelog projekta jest što scenarij piše Matthew López, koji je za kazališni komad “The Inheritance” ove godine dobio i 11 nominacija za nagradu Tony (i koja se dodjeljuje za postignuća u američkom kazalištu). Producenti su: Lawrence Kasdan, Dan Lin i Jonathan Eirich. Pitamo se kako će naći ikoga s glasovnim sposobnostima približnim Whitney Houston. Koga biste vi voljeli vidjeti u toj ulozi?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više