Search

Prosinac će uz ova četiri filma biti još uzbudljiviji

Prosinac će uz ova četiri filma biti još uzbudljiviji

Premijere u hrvatskim kinodvoranama


Image: screenshot

Zimski period je kao stvoren za učestaliji odlazak u kino, posebice kada nas očekuju razne premijere poput ovih koje donosimo u nastavku...

Filmska godina je na izmaku i ostao nam je još prosinac sa svojim dugo očekivanim kino premijerama. Iako na filmskom programu ima puno toga za pogledati, mi smo izdvojili četiri nova filma koja nam stižu ovaj mjesec, a kojima se veselimo već dulje vrijeme. Potpuno su žanrovski različiti, tako da vjerujemo da ćete pronaći nešto po svom izboru za odlazak u kino. Provjerite u nastavku... 

Paddington 2

Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarijatu te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddington i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom. Glasove posuđuju Hugh Grant, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, a redatelj filma je Paul King.

Happy End

U pitanju je drama čija se priča vrti oko imućne obitelji Laurent, koja vodi uspješnu građevinsku kompaniju koju je osnovao sada senilna glava obitelji George (Jean-Louis Trintignant). Posao sada vodi njegova hladna kći Anne (Isabelle Huppert ), koja gubi strpljenje sa svojim odraslim, ali nemarnim sinom Pierreom (Franz Rogowski). Annin brat Thomas (Mathieu Kassovitz) provodi većinu svog vremena brinući se za svoje poslove i žonglirajući s ljubavnim aferama, dok njegova otuđena 13-godišnja kći Eve (Fantine Harduin) gleda s gađenjem na te nezadovoljne ljude oko sebe. Redatelj je slavni Michael Haneke .

Star Wars: The Last Jedi

Nakon što je u "Ratovima zvijezda: Sila se budi" kročila u širi svijet, Rey u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera. Uloge u novom nastavku sage tumače Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Mark Hamill, Carrie Fisher, a redatelj je Rian Johnson.

Jumanji: Welcome to the Jungle

U potpuno novoj filmskoj avanturi četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu. Kada otkriju staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra - već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više