Search

Prvi trailer dugoočekivanog filma o Petru Panu

Prvi trailer dugoočekivanog filma o Petru Panu

S odličnom glumačkom postavom

U predpriči o dječaku koji nikad ne želi odrasti pojavljuju se Hugh Jackman, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Cara Delevingne...

Priča je puno surovija i realističnija nego što smo navikli u različitim ekranizacijama, igranim i animiranim verzojama. Petar u njoj nije vječno mlad stanovnik Nigdjezemske nego dječak koji živi u domu, poput Olivera Twista, koji mora preživjeti sve nedaće bijednog života u Engleskoj s početka 19. stoljeća. Čini se kao da režiser Joe Wright nije ostavio ni traga od originalne bajke sve do trenutka kad se na nebu Londona ne pojavi leteći jedrenjak s Hughom Jackmanom u ulozi kapetana Crnobradog i Garret Hedlund kao Kapetan Kuka koji će izvući dječaka iz okrutnih životnih prilika samo da bi ga uvalili u još veće probleme.

Zvjezdanoj postavi filma, u kojem ćemo saznati kako je Petar Pan postao ono što je i kako je Kapetan Kuka dobio kuku umjesto ruke, pridružuju se i Rooney Mara kao Tiger Lily, Amanda Seyfried kao Mary i Cara Delevingne kao sirena. Premijera se očekuje u srpnju 2015. godine.

više