Search

Prvi trailer je tu: pogledajte kako Robert Pattinson izgleda u ulozi Batmana

Tekst: BURO.


Movie geeks, rejoice! Prvi pravi trailer za Pattinsonovog Batmana je konačno tu (nakon prvog teasera koji smo imali prilike vidjeti prošle godine). Osim samog Pattinsona, sada smo vidjeli i Zoë Kravitz kao Catwoman (nakon što je i sama postavila fotografiju iz filma na svom odnedavno "očišćenom" Instagram profilu), zajedno s glavnim negativcima: Riddlerom (Paul Dano) i Penguinom kao i obožavanim batlerom Alfredom kojeg igra Andy Serkis.

Fanovi stripa su dovedeni do usijanja i mnogi tvrde da je Pattinson u ovoj ulozi najbolja stvar koja se mogla dogoditi franšizi (ako ne i cijelom DC-ju), a režiser Matt Reeves je svoj casting objasnio na sljedeći način: "Ako zamislite da je Bruce Wayne poput neke povučene rock-zvijezde koja se krije od ljudi i živi u zamku koji se raspada, eto to je za mene Pattinson. Nisam imao pojma hoće li ga uopće zanimati ova uloga ili ne. Za mene je on oduvijek ta vizija koju sam vidio na stranicama stripa i htio sam stvoriti novu verziju Brucea."

Ovaj Bruce Wayne je pomalo van kontrole, jasna granica koju smo da sada viđali između njega i Batmana više nije tako definirana i to je namjera koja je iz trailera više nego očigledna. Još jedno otkrovenje je svakako Kravitz (u koju je, doduše, malo tko sumnjao) i uz koju ćemo - iako nećemo nikada zaboraviti Michelle - po svemu sudeći smetnuti s uma nesretnu epizodu s Halle Berry.

Ovaj Batman donijet će nam puno toga novoga, a kako bi sve to moglo izgledati pogledajte i sami. Mi smo započeli odbrojavanje do premijere.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više