Traži

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati

Sprema posljednju ulogu u karijeri


Fotografija: buro247.ua

Holivudski veteran, američki glumac i redatelj Robert Redford, prije nekoliko dana izjavio je kako će novi film na kojem trenutno radi biti ujedno i njegov posljednji projekt u dugoj glumačkoj karijeri. Ovaj glumac, poznat po ulogama u kultnim filmovima poput "The Sting" i "Butch Cassidy and the Sundance Kid", 1981. godine osvojio je i Oscara za najbolju režiju, što je dugo godina i njegova druga strast uz glumu. Kako je otkrio, moći ćemo ga još vidjeti u filmu "The Old Man and The Gun", a riječ je o istinitoj priči, točnije 59-godišnjem kriminalcu koji je iz zatvora pobjegao kajakom.

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 1)

Po pitanju svoje karijere i odluke u intervjuu za Entertainment Weekly je kazao: "Nikada ne reci nikad, ali to je to za mene kada je u pitanju gluma. Vrijeme je za mirovinu jer ovaj posao radim od svoje 21. godine. Mislim da je dosta i da je vrijeme da se okrenem nečem drugom." Inače, Redford je već 2016. godine u jednom intervjuu kazao kako je umoran od glume i kako bi se radije fokusirao na režiju. U kojem smjeru će nastaviti doznat ćemo uskoro, a u nastavku vam donosimo 8 filmova koji su Redforda definitivno proslavili kroz njegovu dugogodišnju karijeru, a koje biste svakako trebali pogledati ako dosad niste... 

 

1. "Barefoot In The Park" (1967)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 2)


2. "Butch Cassidy and the Sundance Kid" (1969)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 3)

3. "The Sting" (1973)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 4)

4. "Three Days of the Condor" (1975)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 5)

5. "All the President's Men" (1976)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 6)

6. "Out of Africa" (1985)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 7)

7. "Spy Game" (2001)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 8)

8. "All Is Lost" (2013)

Robert Redford povlači se iz filmske industrije! Donosimo 8 filmova u kojima glumi, a koje biste trebali pogledati (фото 9)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar