Search

Snima se dokumentarni film o Manolu Blahniku

Snima se dokumentarni film o Manolu Blahniku

"Manolo (The Boy Who Made Shoes for Lizards)"


Image: buro247.ru

Imenu Manolu Blahnika kao sinonimu vrhunskog dizajna cipela u velikoj je mjeri, bez imalo sumnje, doprinio lik Carrie Bradshaw. A uskoro će se i sam Manolo naći na velikim ekranima jer je u pripremi veliki dokumentarac koji će nam otkriti neke tajne postolarskog zanata

Manolo Blahnik jedan je od najutjecajnijih i najobožavanijih dizajnera ženske obuće koji svojim kreacijama i neporecivom vještinom oduševljava još od 1971. godine. U dokumentarnom filmu Michaela Robertsa Manolo Blahnik uvest će nas u svoj čarobni svijet cipela i podijeliti najzanimljivije trenutke iz svoje dugogodišnje karijere. "Manola poznajem više od 3o godina i mogu vam reći da je on jedan vrlo kompleksan intelektualac i romantičar čiji je fascinantan um i genijalan rad stvoren za filmsko platno", komentirao je Roberts. 

Naslovljen "Manolo (The Boy Who Made Shoes for Lizards)", dokumentarac će nam predstaviti dosad neviđene snimke u kojima će svoje mišljenje o ovom velikom dizajneru dati Anna Wintour, Andre Leon Talley, Charlotte Olympia, Iman, Rihanna i Naomi Campbell.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više