Search

Stiže dokumentarac koji otkriva što se dogodilo Brittany Murphy

Stiže dokumentarac koji otkriva što se dogodilo Brittany Murphy

Tekst: BURO.


U duhu obračunavanja s toksičnom stranom medija i dokumentaraca koji se time bave, zainteresirao nas je još jedan naslov: “What Happened, Brittany Murphy?”. Riječ je o dokumentarnoj seriji u dva dijela o jednoj od omiljenih zvijezda 2000-ih koja je u 32. godini iznenada preminula, a sada se postavlja pitanje kakve je točno veze njen suprug imao s tim budući da se, između ostalog, oštro protivio njenoj autopsiji.

Brittany je poznata po ulogama u filmovima “Clueless” i “8 Mile” kojih se sigurno sjećate. Ipak, nakon što je nanizala nekoliko uspješnih naslova, počela je doživljavati pad u karijeri, a pretpostavke su da je uzrok tome bio pritisak holivudskog života i s tim u vezi poljuljano mentalno zdravlje, ali da je udio u tome imao i njen suprug Simon. Brittany je 2009. godine pronađena u nesvjesnom stanju u svojoj kupaonici, a službeni uzrok smrti bila je kombinacija upale pluća, anemije i upotrebe narkotika, iako su mnoge druge okolnosti ostale nejasne i do danas nerazjašnjenje. Zapravo, okolnosti smrti nisu bile misteriozne, već činjenica da je Simon na vrijeme nije odveo u bolnicu.

Da stvar bude još bizarnija, i on je u istoj kući pronađen mrtav godinu dana kasnije, a kao uzroci smrti navedeni su, također, anemija i upala pluća. Ali, to je tek početak niza bizarnosti, budući da su u medijima kružile i tvrdnje da su Simon i majka glumice spavali u istom krevetu nakon njene smrti, da je on potrošio cijelo njeno bogatstvo, kontrolirao sve aspekte njenog života i imao nekoliko izvanbračne djece. Dokumentarac stiže na HBO 14. listopada, a trailer obećava pojašnjenja nekih pitanja. Bit ćemo uz ekrane!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više