Search

Stigao zastrašujući prvi trailer za film "Alien: Covenant"

Filmski nastavak "Prometheusa"


Image: screenshot

Dvominutni trailer za jedan od najiščekivanijih filmova u 2017. godini ne otkriva puno, ali daje do znanja kako će biti prilično strašan i krvav

Filmski studio 20th Century Fox ove blagdane odlučio nas je prigodno "počastiti" prvim trailerom za nadolazeći film redatelja Ridleyja Scotta - "Alien: Covenant", a prema prvim kadrovima, čini se prilično zastrašujući. Iako je Scott prvotno dao naznake kako će se ovaj njegov svojevrsni nastavak "Prometheusa" pozabaviti nadolazećim avanturama Elizabeth (Noomi Rapace) i androidom Davidom (Michael Fassbender), redatelj je ipak odlučio otići u drugom smjeru s radnjom.

Podsjetimo, radnja novog filma "Alien: Covenant" vrti se oko članice posade imena Daniels koju tumači Katherine Waterson i njezinog tima, a koji putuju na svemirskom brodu Covenant i otkriju neoznačeni planet na drugom kraju galaksije, za koji su mislili da je "netaknuti raj". No, ustanove da na tom mračnom i opasnom planetu obitava jedino i samo David koji jedini preživi razne tragične događaje kojima smo svjedočili u spomenutom filmu "Prometheus", a koji se u novom filmu pojavljuje u dvostrukoj ulozi te će paralelno igrati i naprednijeg androida Waltera.

Stigao zastrašujući prvi trailer za film "Alien: Covenant" (фото 1)

Zanimljivo je kako ovaj trailer za razliku ostalih u Hollywoodu ne narušava sam film u smislu da već možete pretpostaviti neke stvari i događaje, nego baš suprotno. No, ono što je jasno iz ovih napetih sekunda koje smo vidjeli jest da će itekako biti brutalno krvav i strašan, a i sam Scott je jednom prilikom izjavio kako s ovim projektom itekako namjerava zastrašiti gledatelja te utjerati mu strah u kosti. "Alien: Covenant" se u kinima počinje prikazivati 19. svibnja 2017., a uloge još tumače i Billy Crudup, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Jussie Smollet, Amy Seimetz i Danny McBride. Više o temi i franšizi "Aliena" možete pročitati u našem članku ovdje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više