Search

Stiže nam film o Alexanderu McQueenu

Stiže nam film o Alexanderu McQueenu

Redatelja Andrewa Haigha


Image: buro247.ru

Prošle je godine London ugostio spektakularnu izložbu "Alexander McQueen: Savage Beauty", koja je apsolutno oduševila posjetitelje, a ove bismo godine trebali dočekati i film o poznatom britanskom dizajneru i njegovoj bogatoj ostavštini

Film o posljednjim godinama i osebujnom stvaralaštvu velikog dizajnera Alexandera McQueena snimat će francuska filmska kuća Pathé koja se dosad proslavila svojim odličnim biografijama, a oni su i autori odičnog filma o Nelsonu Mandeli "Dug put do slobode" iz 2013. godine. McQueenovu životnu priču ispričat će redatelj Andrew Haigh, čiji se film "45 godina" ove godine našao u nominaciji za Oscara, dok će za scenarij biti zadužen mladi Chris Urch.  

Točan datum izlaska filma još nije poznat, jedino je poznato da će biti dovršen krajem ove godine. Ne zna se ni tko će utjeloviti Alexandera McQueena, ali sigurno je da će film izazvati veliko zanimanje javnosti i ljubitelja mode ako se uzmemo u obzir podatak da je izložbu "Alexander McQueen: Savage Beauty" posjetio rekordan broj posjetitelja, a zbog velikog interesa u muzeju su bili prisiljeni pustiti u prodaju dodatnih 50 000 karata.  

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više