Search

Što nam donosi prvi službeni trailer novih "Ratova zvijezda"?

Sila se budi i zove te!


Image: buro247.ru

Luke Skywalker, princeza Leia, Han Solo i Chewbacca su ponovno s nama! Omiljeni junaci kultne ZF avanture nakon 38 godina ponovno zajedno na platnu u sedmom nastavku sage o zvjezdanim ratovima u galaksiji negdje daleko čija nas radnja odvodi 30 godine nakon posljednjih događaja...

Na službenoj stranici, YouTube kanalu i mikro blogu filmske sage na Twitteru objavljen je službeni trailer jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, "Ratovi zvijezda – Epizoda VII: Sila se budi", u kojem nas očekuje novi anti-junak u crnom kostimu čija je misija nastaviti rad Dartha Vadera, a tu su i dobro poznati junaci koje će nakon 38 godina ponovno utjeloviti Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford, a pojavit će se i neka nova lica. Trailer je na službenom YouTube kanalu filma dosad pogledan gotovo 28 milijuna puta u svega dva dana, a diljem društvenih mreža hashtagovi #StarWars i #TheForceAwakens strelovitom se brzinom dijele među fanovima. 

Svjetska premijera zakazana je za 14. prosinca, a film će u hrvatska kina stići 17. prosinca. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti od danas online ili na blagajnama kina. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više