Search

Što nam donosi prvi trailer filma "Suicide Squad"?

Neispričana priča o poznatim superjunacima


Image: buro247.ru

Nakon što su nas mamili brojnim plakatima i fotografijama transformiranih glumaca koje isprva nismo ni prepoznali, američka kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova, Warner Bros. Pictures, konačno je na svom YouTube kanalu objavila prvi službeni trailer za iščekivani film "Suicide Squad"

Prije nekoliko dana samo su najveći sretnici dobili priliku pogledati prvi službeni trailer i to samo oni koji su se našli na netom održanom festivalu Comic-Conu, a danas je tu priliku dobio i ostatak javnosti. 

Trailer donosi zanimljive kadrove poznatih superjunaka u čijim su se ulogama našli Margot Robbie kao Harley Quinn, Will Smith kao zakleti Batmanov neprijatelj Deadshot, a pojavit će se i novopečena glumica Cara Delevingne u ulozi Enchantress i, naravno, neprepoznatljivi Jared Leto u ulozi Jokera. 

Najnoviji film o superjunacima režira David Ayer i to je ukupno treći u nizu filmova o nadmetanju Batmana i Supermana. Završetak snimanja se očekuje u rujnu, a već početkom kolovoza sljedeće godine film bi trebao doživjeti svjetsku premijeru. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više