Search

Supermodel Karlie Kloss u filmu \"Zoolander 2\"

Supermodel Karlie Kloss u filmu "Zoolander 2"

Prvi glumački angažman


Image: buro247.com/me

Karlie Kloss će debitirati na filmskom platnu i to u filmu o kojem se ovih dana naveliko priča, zahvaljujući spektakularnoj najavi na reviji kuće Valentino, a riječ je, naravno, o filmu "Zoolander 2"

Iznenadna pojava Bena Stillera i Owena Wilsona u ulogama Zoolandera i Hansela na reviji kuće Valentino na netom održanom pariškom Tjednu mode izazvala je pravu medijsku eksploziju koja se poput požara proširila društvenim mrežama, a kako doznajemo, to je pojavljivanje na reviji ustvari bila najava nastavka kultne komedije Zoolander, koja će u kina stići u veljači 2016. godine. Ovaj film ne prestaje plijeniti pažnju javnosti, a najnovija je vijest da će u filmu svoj glumački debi ostvariti supermodel Karlie Kloss. 

Postoji li bolji filmski projekt u kojem bi Karlie mogla pokazati publici kako se snalazi u glumačkim vodama od komedije koja tematizira svijet mode? Ova bi suradnja za Zoolandera i Hansela mogla biti vrlo korisna, budući da Karlie u modnim vodama pliva poput ribe, dok, s druge strane i Karlie, zahvaljujući radu sa Stillerom i Wilsonom, može uvelike profitirati. Osim Karlie, šuška se da bi se u filmu mogle pojaviti i Naomi Campbell, Cara Delevingne, Jourdan Dunn i Alessandra Ambrosio, pa s nestrpljenjem iščekujemo još novosti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više