Search

Sve što znamo o drugoj sezoni Emily in Paris

Sve što znamo o drugoj sezoni Emily in Paris

Tekst: BURO.

Kakvo god mišljenje imali o “Emily in Paris”, a mišljenja su ne samo razna nego i potpuno oprečna, činjenica je da se o ovoj seriji pričalo. I to podosta. Usprkos kontroverznom početku na Netflixu i tome što su mnogi (pogotovo francuski kritičari) kritizirali seriju zbog nedostatka realnosti i mnoštva stereotipa, bilo je još više onih kojima je “Emily in Paris” pružila neophodnu utjehu u danima pandemije. Na kraju je serija stekla nevjerojatnu gledanost i ozbiljnu fan bazu. Samo tijekom prvog mjeseca prikazivanja, seriju je odgledalo 58 milijuna ljudi širom svijeta, a ovaj broj je Emily učinio pop kulturnim fenomenom i najpopularnijom komičnom serijom 2020. godine pa je bilo pitanje trenutka kada ćemo dobiti nastavak.

Sve što znamo o drugoj sezoni Emily in Paris (фото 1)

Početkom studenog, Netflix i Lily su potvrdili da će se serija vratiti na ekrane i da je druga sezona u planu. Iliti što bi Lily rekla ”Deux je bolje nego un”. Kako Darren Star koji stoji iz ovog ostvarenja, navodi, ekipa je oduvijek željela stvoriti predivan, filmski pogled na Pariz i prva sezona je došla u pravom trenutku. “Timing je bio idealan za nas jer su u tom trenutku svi sjedeli kod kuće i maštali o svijetu koji smo mi mogli ponuditi. Izuzetno se radujemo ponuditi još zabave našim fanovima u drugoj sezoni”.

I sva je prilika da hoće jer je plan nastaviti na istom tragu, samo možda malo kompleksnije i usprkos tome što kritike navodno nikoga nisu uzdrmale, djeluje da bi sezona 2 mogla biti rezultat svega onoga što je iz njih došlo. Što se ekipe tiče, ona će ostati malo ili nimalo promijenjena, a svi oni koji su voljeli ljubavnu dramu mogu se početi veseliti. Kako se sada čini iz Starovog intervjua, drama između Emily, Gabriela i Camille će se nastaviti, a odnosi malo zakomplicirati. “Što god da se dogodiu nastavku, vjerujem da će dodatno produbiti i istražiti kako odnosi i veze funkcioniraju, i kako se odnos između ova tri lika razvija.”

Prema sadašnjim najavama, i manjim i većim mrvicama koje dobivamo, neće se razviti samo odnosi među likovima, već i jedan lik posebno. A to je sama Emily. Svima je poznato da je u prvoj sezoni ona netko tko ne govori francuski, sve joj je čudno i nepoznato, ali druga sezona je rezervirana za dosta drugačiju poziciju. “U drugoj sezoni, ona će biti mnogo više dio svijeta u kojem se nalazi. Postala je stanovnik grada, ne samo posjetilac. Bit će malo prizemnija i neko tko tu zaista živi". Bit će zrelija, savjesnija, i više prava Parižanka, i iskreno, jedva čekamo vidjeti kako će sve to izgledati!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više