Search

Svjetska premijera filma \"Ti mene nosiš\" u Češkoj

Svjetska premijera filma "Ti mene nosiš" u Češkoj

Na festivalu u Karlovym Varyma


Image: PR

Nakon izrazito pozitivnih kritika u Hrvatskoj film "Ti mene nosiš" privukao je veliku pažnju posjetitelja Međunarodnog filmskog festivala u Karlovym Varyma

Dobre najave u češkim medijima i glasilima koja prate zbivanja festivala, ali i pozitivne kritike, očito su bile dovoljno jak mamac da privuku publiku na sve tri projekcije filma "Ti mene nosiš" koje su održane u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Karlovym Varyma koji se održava od 3. do 11. srpnja 2015. Glamurozna svjetska premijera i dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta pokazatelj su da Hrvatska ima vrhunski film, a da je Ivona Juka ponovo pokazala sav svoj talent prenijevši svoje odlične redateljske sposobnosti na veliko platno.

Svjetska premijera filma "Ti mene nosiš" u Češkoj (фото 1)

Film "Ti mene nosiš" u Karlovym Varyma smješten je u program "East of the West" u kojem se imaju priliku predstaviti mlađi autori sa svojim prvim i drugim filmom. Film su na najbolji mogući način predstavili redateljica Ivona Juka, producentica Anita Juka, pridruženi producent Damir Markovina te glumci Vojislav Brajović i Lana Barić. S obzirom na dosadašnje kritike, izvrsni debitantski igrani film Ivone Juka mogao bi krenuti stopama kazahstanskog filma "Tulpan" iz 2008. godine, koji je nakon pobjede u "East of the West" programu u Karlovym Varyma, osvojio i brojne nagrade na festivalima u Cannesu, Montrealu, Dubaiju i mnogim drugim.

Od velikih glumačkih zvijezda u Karlovym Varyma viđeni su Richard Gere koji je dobio nagradu za doprinos filmskoj umjetnosti, dok su najveću pomamu obožavatelja i obožavateljica izazvali Harvey Keitel i zvijezda filmskog hita "50 nijansi sive" James Dornan.

Svjetska premijera filma "Ti mene nosiš" u Češkoj (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više