Search

Tko će zamijeniti Samanthu u novom serijalu Seks i grad?

Tko će zamijeniti Samanthu u novom serijalu Seks i grad?

Tekst: BURO.


Kakvo god službeno mišljenje imali o popularnoj seriji, neslužbeno je svima bila guilty pleasure. Stoga, naravno da smo se razveselili kada smo saznali da se sprema nova sezona. Naravno i da su se odmah javila pitanja: Je li glumačka postava ista? Vraća li se Mr. Big? Zašto se Samantha ne vraća? Neke odgovore smo dobili odmah, a neke saznajemo iz dana u dan.

Prva dilema bila je vraća li se Mr. Big. Dugo je važilo mišljenje da ne i da Chris Noth neće nastaviti ovu sagu, ali kako trenutno svoje stvari - vraća se! I ne samo on - pojavit će se i Aiden. Dakle, ponovo ćemo se naći u ljubavnom trokutu, samo dvadeset godina kasnije. Pored muškog dijela ekipe, koji je trenutno potvrđen, odluka Kim Catrall da ne sudjeluje u nastavku je još uvijek na snazi, i tako će i ostati, a kao njena "zamjena" (iako je svima jasno da legendarna Samantha ne može imati zamjenu) glumačkoj postavi će se pridružiti Sara Ramírez, čuvena Callie iz druge popularne serije, Grey’s Anatomy.

Sara se nedavno izjasnila kao non-binary, odnosno ne definira se nužno kao muško ili žensko i čini se da će to u izvjesnoj mjeri obilježiti i njenu ulogu. Ona će igrati stand up komičarku i voditeljicu podcasta koja će u svom podcastu pokriti teme roda i seksualne fluidnosti, a Carrie će biti redovan gost. Izvršni producent je izjavio da se posebno raduje što će serija dobiti novi lik baš kao što je duhovita i talentirana Sara - veliko prisustvo s velikim srcem.

Lošu vijest koju već dugo znamo je da Samantha neće biti dio nove sezone i usprkos novim likovima, nema sumnje da će nam ona vjerojatno i najviše faliti. Ipak, razočaranju tu nije kraj. Dodatno smo se razočarali kada smo saznali da ni fenomenalna kostimografkinja, Patricia Field, neće biti zadužena za legendarne outfite koje smo priželjkivali ponovo vidjeti. Ona će se pobrinuti za izgled Lily Collins u drugoj sezoni serije "Emily in Paris" - kako su mnogo zaključili, mlađe verzije Carrie Bradshaw.

Sve u svemu, kako bi Carrie vjerojatno rekla - Ne možemo, a da se ne zapitamo kako će nova sezona izgledati sa svim novitetima i izmjenama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više