Search

Top 5 filmova koji nas očekuju ovog ljeta

Top 5 filmova koji nas očekuju ovog ljeta

Filmska preporuka


Nakon kratkog zatišja koje je vladalo u kino dvoranama, ovog nas ljeta očekuju projekcije najnovijih filmskih uradaka iz Hollywooda

Kada se temperature tijekom ljeta popnu do nepodnošljivih razina, a ne možemo pobjeći na neku od jadranskih plaža, opuštanje u rashlađenom prostoru uz dobar film najbolja je opcija. Ovog nas ljeta stoga očekuju sjajni filmovi, a mi smo odabrali najboljih 5 koje jedva čekamo pogledati:

Café Society

Najnoviji film Woodyja Allena "Café Society" premijeru je imao u Cannesu u svibnju, a od ovog tjedna počinje s prikazivanjem u američkim kinima. Radnja filma vrti se oko zbivanja u visokom društvu u Hollywoodu i New Yorku u tridesetim godinama prošlog stoljeća, a u filmu se, kao i u većini Allenovih filmova, pojavljuje čitav niz glumačkih zvijezda. Među njima su Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll i Ken Stott. 

Captain Fantastic

Posljednji uradak Matta Rossa, "Captain Fantastic", drama je koja je osvojila kritiku prvim prikazivanjem ovog mjeseca. Radnja se vrti oko muškarca koji se zajedno sa svoje šestero djece nakon desetljeća izolacije ponovno pokušava integrirati u društvo. Glavna je uloga pripala Viggu Mortensenu, a film je već osvojio nagrade na festivalima u Palm Springsu, Seattleu i Cannesu.

Ma Ma

"Ma Ma" je novi film redatelja Julia Medema koji prati životnu borbu jedne majke s teškom bolešću i nastojanjem da nastavi voditi "normalan" život. Glavnu ulogu u filmu ima sjajna Penelope Cruz, a film bi u kina trebao stići krajem ovog mjeseca.

Sully

U svom najnovijem redateljskom pothvatu, Clint Eastwood je ispričao priču o pilotu Sullenbergu, koji je sletjevši u rijeku Hudson 2009. godine spasio živote 155 putnika. Glavna je uloga pripala odličnom Tomu Hanksu, a film "Sully" u kina stiže u rujnu.

The Light Between Oceans

"The Light Between Oceans" je novi film Dereka Cianfrancea u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju oskarovka Alicia Vikander i Michael Fassbender. Radnja se odvija na osamljenom otoku na kojem glavni lik radi kao svjetioničar i sa suprugom pokušava osnovati obitelj. Budući da film još nije prikazan, ni kritičari još nisu stigli dati svoju ocjenu, no sudeći prema dosadašnjim projektima glavnih glumaca, ne možemo očekivati ništa manje od odličnog filma.


Related articles

Buro 24/7 Selection

više