Traži

Top 5 glumica koje će obilježiti 73. venecijansku Mostru

Top 5 glumica koje će obilježiti 73. venecijansku Mostru

Holivudske dame u punom sjaju


Fotografija: buro247.sg

Ovogodišnji Venecijanski filmski festival koji počinje danas donosi nam Natalie Portman u ulozi Jackie Kennedy, Alicia Vikander odgaja dijete s Michaelom Fassbenderom, a Emma Stone će ovoga puta puno pjevati...

Festival u Veneciji prestižno je mjesto okupljanja filmskoga svijeta i predstavljanja premijernih naslova koji počinje danas. Naime, 73. venecijansku Mostru, koja je ujedno i najstariji filmski festival otvorit će mjuzikl "La La Land" redatelja Damiena Chazellea. Festival će trajati sve do 10. rujna, u konkurenciji za Zlatnog lava natječe se 19 filmova, a iz raskošnog programa izdvojili smo pet glumačkih dama koje će zasigurno obilježiti ovaj festival..


1. Amy Adams

Glumica Amy Adams u znanstveno-fantastičnom filmu "Arrival" tumači ulogu lingvistice koja dobiva posao kako komunicirati s vanzemaljcima. U tom zadatku pomoći će joj Jeremy Renner, Forest Whitaker i Michael Stuhlbarg. Režiju filma potpisuje Denis Villeneuve.

Izvor: http://www.buro247.hr/kultura/film-i-kazaliste/izasao-trailer-za-novi-znanstveno-fantasticni-film-s-amy-adams1.html

2. Emma Stone

Glavne uloge u filmu "La La Land" koji govori o zlatnom dobu američkog mjuzikla pripale su Ryanu Goslingu koji tumači lik jazz pijanista i preslatkoj Emmi Stone, koja tumači glumicu usponu. Njihova ljubav nađe se na kušnji kada oboje odluče "ganjati" vlastitu karijeru. Kako smo već spomenuli, "La La Land" otvara ovogodišnju Mostru. 

Izvor: http://www.buro247.hr/film/vijesti/film-la-la-land-otvara-ovogodi-nji-venecijanski-filmski-festival1.html

3. Alicia Vikander

"The Light Between Oceans" donosi priču o Tomu Sherbourneu (Michael Fassbender) koji se nakon četiri godine provedene na zapadnoj fronti vraća u Australiju i preuzima posao svjetioničara. Na ovaj izolirani otok, gdje brodovi za opskrbu dolaze jednom u sezoni, Tom dovodi svoju ženu Isabel (Alicia Vikander). Njih dvoje bezuspješno pokušavaju osnovati obitelj...

4. Natalie Portman

Američka glumica Natalie Portman utjelovljuje jednu od najpopularnijih žena u povijesti Sjedinjenih Američkih Država - Jackie Kennedy Onassis. Misteriozan i uzbudljiv život Prve dame SAD-a, a kasnije supruge jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, grčkog brodovlasnika Aristotlea Onasisa, nekoliko puta bio je ekraniziran, a sada ponovno dolazi u obliku filma "Jackie" koji je režirao Pablo Larraín.

Top 5 glumica koje će obilježiti 73. venecijansku Mostru (фото 1)

5. Lily-Rose Depp

Radnja filma "Planetarium" smještena je u tridesete godine prošlog stoljeća i prati dvije sestre, od kojih jednu utjelovljuje glumica Lily-Rose Depp, a koje imaju nadnaravne moći pomoću kojih mogu komunicirati s duhovima. U ulozi redateljice našla se Rebecca Zlotowski koja je sama napisala i scenarij uz pomoć Robina Campilla.


 


Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor