Search

Tradicija drive-in kina oživjela u Hrvatskoj

Tradicija drive-in kina oživjela u Hrvatskoj

Mjesto održavanja zagrebački poligon "Kockica"


Image: PR

Hrvatska studentska asocijacija sa sjedištem na Ekonomskom fakultetu, ovoga travnja ponovno organizira atraktivan projekt osmišljen i pokrenut prošle godine - Drive-in kino!

Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila svakako je scenarij privlačan mnogim građanima, što potvrđuje prošlogodišnji uspjeh ovoga projekta. Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, a auditivni doživljaj priče omogućava projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemnicima unutar automobila.

Projektu su se pridružili i stand-up komičari zagrebačkog Studija smijeha koji svojim nastupima prije filmskih projekcija publiku nasmijavaju do suza te na taj način atmosferu gledanja filmova na potpuno novi način čine još vedrijom i opuštenijom!

Tradicija drive-in kina oživjela u Hrvatskoj (фото 1)

Projekcije će se održavati prva dva vikenda (subota/nedjelja) u travnju 2014. godine, a tijekom održavanja projekta prikazat će se ukupno četiri filma (jedan film dnevno). Mjesto održavanja, kao i prošle godine, parkiralište i poligon "Kockica" na zagrebačkom Cvjetnom naselju, a sve detalje pratite na njihovoj Facebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više