Search

Tri nova trailera i tri sjajne dame u glavnim ulogama

Tri nova trailera i tri sjajne dame u glavnim ulogama

Jennifer Lawrence, Margot Robbie i Julia Roberts


Image: buro247.me

Horor "Mother", biografska povijesna drama "Goodbye Christopher Robin" te dirljiva drama "Wonder" tri su nova filma čije trailere možete pogledati, a u kino dvorane premijerno stižu ove jeseni

"Mother!"

Oskarovka i najplaćenija glumica u Hollywoodu Jennifer Lawrence je prije nekoliko mjeseci zaprepastila mnoge svojim likom na plakatu za novi film "Mother" u kojem igra glavnu ulogu, a sada je stigao i službeni trailer. Naime, riječ je o mističnom hororu koji donosi priču o bračnom paru u čiju kuću dolaze nepozvani gosti koji će poremetiti njihov odnos i mir. Film "Mother" režirao je sjajan Darren Aronofsky, a uz Lawrence u filmu glume i Javier Bardem, Kristen Wiig, Ed Harris i Michelle Pfeiffer. Inače, kontroverzna naslovna ilustracija filma je djelo tajvanskog umjetnika Jamesa Jeana, a film svjetsku premijeru ima 15. rujna.

 

"Goodbye Christopher Robin"

Objavljen je i prvi trailer za biografsku povijesnu dramu "Goodbye Christopher Robin" u kojoj glavne likove tumače Margot Robbie i Domhnall Gleeson. Gleeson utjelovljuje tako poznatog autora i kreatora najpoznatijeg medvjedića Winnie the Pooha, A.A. Milnea, a Robbie njegovu suprugu Daphne. Režiju filma potpisuje Simon Curtis. "Goodbye Christopher Robin" donosi priču o odnosu između dječjeg pisca A.A. Milnea i njegovog sina Christophera Robina čije su igračke bile inspiracija za knjige o medvjediću zvanom Pooh. Svjetska premijera filma očekuje se 29. rujna.

 

"Wonder"

Snimljen prema istoimenom bestselleru, film "Wonder" donosi dirljivu priču o neobičnom dječaku. Radnja prati Auggieja Pullmana, dječaka koji ima deformirano lice, a problemi počinju kada po prvi put krene u peti razred, ali regularne škole. Naravno, tamo je prisiljen suočiti se s okolinom koja nije navikla u svojoj prisutnosti imati razrednog kolegu s malo drugačijim licem. U filmu koji je režirao Stephen Chbosky uloge ostvaruju Julia Roberts i Owen Wilson kao njegovi roditelji, dok Auggieja tumači Jacob Tremblay. Premijera filma se očekuje 17. studenog. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više