Search

Vjerovali ili ne, Kim Kardashian je postala aktivistkinja i sada snima dokumentarni film o američkom pravnom sustavu

Vjerovali ili ne, Kim Kardashian je postala aktivistkinja i sada snima dokumentarni film o američkom pravnom sustavu

Reality zvijezda ne prestaje s iznenađenjima

Tekst: F.Š.


Image: Instagram

Koliko je zapravo moćna Kim Kardashian, svijet je doznao sredinom prošle godine kada je u samo nekoliko poteza na slobodu izvukla ženu osuđenu na doživotni zatvor. Alice Marie Johnson u zatvoru je bila zbog posjedovanja i trgovanja kokainom, a Kim je za njezin slučaj doznala putem društvenih mreža. Od američkog predsjednika, Donalda Trumpa, zatražila je pomilovanje osuđenice, što se naposljetku i dogodilo s obzirom na to da je Alice Marie Johnson nakon 21 godine iza rešetaka izašla na slobodu.

Tome je kumovalo i njezino uzorno ponašanje, kao i činjenica da kazneno djelo koje je počinila nije bilo nasilno. No ipak, nakon ovog slučaja, svi oni koji su iole osporavali utjecaj reality zvijezde, razmislili su dvaput. Kim je od onda upisala pravo i započela četverogodišnji pripravnički staž u jednoj odvjetničkoj firmi u San Franciscu, cilj joj je do 2022. godine položiti pravosudni ispit, a sada je ruke bacila na još jedan veliki projekt.

Na Twitteru je najavila kako radi na dokumentarnom filmu čija će tema biti upravo zakonska reforma. Obznanila je i da je posjetila zatvor u Washingtonu, kako bi obišla zatvorenike koji se školuju unutar njega.

"Nadam se da ćete imati priliku naučiti o pravnom sistemu jednako onako kako sam i ja", napisala je Kim.

"Kim Kardashian West: The Justice Project" govorit će o američkom pravnom sistemu kroz osobna iskustva zatvorenika u trajanju od dva sata. Točan datum prikazivanja za sada ostaje nepoznat, no poznato je kako će premijerno biti prikazan na televizijskoj mreži Oxygen.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više