Search

Zavodljiva nova uloga Sharon Stone

Zavodljiva nova uloga Sharon Stone

"U troje sa žigolom'


Image: PR

Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis - glumačka je postava iščekivanog filma "U troje sa žigolom" koji stiže u hrvatska kina

Koliko duhovit, toliko i potresan, peti film Johna Turturra (nakon uradaka "Mac", "Illuminata", "Romance & Cigarettes" i "Passionate") priča je o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav.

Fioravante (John Turturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao. Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u "trojci" s njom i njenom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor.

Zavodljiva nova uloga Sharon Stone (фото 1)

Uz fenomenalnu glumačku postavu Sharon Stone, Sofia Vergara, Woody Allen, Vanessa Paradis dobar provod je zagarantiran, a u kinima Cineplexx Centar Kaptol možete ga pogledati od 8. svibnja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više