Search

2 nova glazbena albuma koja ćete rado slušati ovo ljeto

2 nova glazbena albuma koja ćete rado slušati ovo ljeto

Róisín Murphy i Metronomy


Image: buro247.ru

I dok je Róisín Murphy predstavila svoj četvrti po redu solo album "Take Her Up to Monto" i skupina Metronomy se vratila s novim glazbenim studijskim uratkom "Summer 08" od kojeg se mnogo očekuje

Róisín Murphy - Take Her Up to Monto

Četvrti po redu solo studijski album "Take Her Up to Monto" Róisín Murphy konačno je stigao, a njegova kvaliteta bila je neupitna već s prvim singlovima "Mastermind" i "Ten Miles High". Ne baš previše romantičan i melodičan kao prethodnici, jer ova slavna glazbenica svoje je novo studijsko izdanje okrenula više u smjeru apstraktne elektronike. Novi album nosi devet pjesama za koje mnogi kažu kako nose nostalgične zvukove iz ere Moloka, što će se mnogima vjerojatno jako svidjeti. 

Metronomy - Summer 08

Metronomy je svakako jedna sjajna britanska electro skupina koja je na glazbenoj sceni prisutna još od 1999. godine. Njihova glazba mogla bi se opisati kao nu-disco, indietronica, indie pop ili wonky pop, a iza sebe imaju četiri studijska albuma, a sada je stigao i onaj peti imena "Summer 08". Nosi svega 10 pjesama, a najavljen je singlom "Old Skool". S obzirom da su s albumom prethodnikom "Love Letters" iz 2014. godine postavili visoke standarde svojim harmonijama, očekivanja su sada nekako još veća, a nama se na prvo slušanje novog album "Summer 08" čini kako će ih opravdati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više