Search

5 albuma koje ćemo slušati ove zime

5 albuma koje ćemo slušati ove zime

J. Cole, JMSN, Mikki Ekko, Smashing Pumpkins, Panda Bear


Image: Buro247.ua

Donosimo vam 5 albuma čije je lansiranje planirano u prosincu i siječnju

J. Cole - "2014 Forest Hill Drive" / 9. prosinca

Jedan od najiščekivanijih hip-hop albuma lansiran je 9. prosinca - J. Cole je album snimio u cijelosti bez ijednog gosta, a nije lansirao nijedan singl prije samog albuma. "2014" je ujedno i broj kuće u kojoj je glazbenik odrastao te time ime albuma dobiva još jedno značenje. Hip-hop u svojem izvornom obliku možemo očekivati upravo od ovog glazbenika.

JMSN - "Blue Album" / 9. prosinca

"Blue Album" drugi je uradak glazbenika JMSN albanskih korijena. Nakon što je prvim albumom u većoj mjeri imitirao zvuk Justina Timberlakea i sličnih pop uzora, a ovdje se ipak upušta u vlastiti pop eksperiment. Idealno za ljubitelje sladunjavih balada.

Smashing Pumpkins - "Monuments to an Elegy" / 11. prosinca

Prema svemu sudeći na novom albumu Smashing Pumpkins nas očekuje jednako smion rock zvuk kao i na albumu Zeitgeist što će oduševiti mnoge fanove ovog benda. A sljedeće godine već se planira sljedeći album naziva "SP".

Panda Bear - "Panda Bear Meets the Grim Reaper" / 12. siječanj

Noa Lennox, poznatiji kao Panda Bear, već je zaintrigirao sve ljubitelje glazbe svojim EP-om "Noah", a sada dolazi i pravi album. Što se tiče proteklih singlova mogli bismo reći kako Panda Bear vlada svojim vlastitim zvukom koji možemo očekivati i na albumu, ali s još i više synth beata.

Mikki Ekko - "Time" / 20. siječanj

Ekko je postao najpoznatiji nakon dueta s Rihannom, no ostao u sjeni tog hita čekajući pravi trenutak za lansiranje svog prvog albuma. Naslovna pjesma nagoviješta kako nas čeka klasičan pop, no suradnici s kojima je pjesme stvarao obećavaju i puno više. Vrijeme će pokazati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više