Search

Adele u ekskluzivnom intervjuu otvorila dušu slavnoj voditeljici Oprah

Adele u ekskluzivnom intervjuu otvorila dušu slavnoj voditeljici Oprah

Tekst: Ana Dukić


Pjevačka zvijezda Adele u ekskluzivnom intervjuu sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey pretresla je brojne teme iz vlastita života pa je tako priznala i da joj je „neugodno“ zbog razvoda od supruga Simona Koncekog.

Pjevačica je rekla da se osjećala kao da „ne poštuje“ ideju braka kada se zavela od Koncekog 2018. godine te je dodala da su je zastrašujući napadi tjeskobe koje je osjećala nakon razvoda potaknuli na novi režim vježbanja, a koji je doveo do toga da izgubi oko 45 kilograma u dvije godine.

U dvosatnom specijalu s Oprah, Adele je otkrila da je cijeli život bila opsjednuta idejom da ima vlastitu, funkcionalnu obitelj jer ju je njezin otac Mark Evans, alkoholičar, napustio kad su joj bile samo dvije godine. Pomirili su se neposredno prije njegove smrti od raka debelog crijeva.

Iako su bili otuđeni dugi niz godina, pomirili su se tri godine prije njegove smrti. On joj je priznao da je poslušao samo njezinu prvu pjesmu "Hometown Glory". "Nikada nije pustio nijednu drugu moju pjesmu jer je priznao da mu je to previše bolno", otkrila je pjevačica, koja mu je željela otpjevati jednu od svojih novijih pjesama "To Be Loved", koja govori o tome koliko je njegova odsutnost utjecala na njezinu sposobnost da vjeruje drugim ljudima.

33-godišnja Adele priznala je da je prvi put shvatila da joj se brak raspada kada je riješila test osobnosti u jednom časopisu. Jedno od pitanja glasilo je "Što je to nešto što nitko ne zna o tebi?", a ona se izlanula svojim prijateljima: "Stvarno nisam sretna. Ne živim život, samo se trudim živjeti."

Naglasila je da i dalje voli Koneckog, svog bivšeg supruga, čak i ako više nije 'zaljubljena' u njega. I dalje žive jedno nasuprot drugome u Los Angelesu i nastavljaju zajedno odgajati njihova sina Angela.

Oprah ju je pitala zašto otkriva toliko privatnih informacija u svojim stihovima, a pjevačica joj je odgovorila da je jednostavno željela pokazati običnim ljudima da i ona sama prolazi kroz slična iskustva. "Glazba mi pomaže u mnogim situacijama, a isto bih tako ja voljela pomoći drugim ljudima... podsjetiti ih da nisu sami. Bilo je trenutaka dok sam pisala pjesme ili bih nešto preslušavala, pa bih pomislila - ovo bi moglo biti malo previše privatno. Ali ništa nije tako strašno kao ono kroz što sam prošla u posljednje dvije ili tri godine iza zatvorenih vrata. Tako da se ne bojim da sam otkrila previše", rekla je Adele.

Dotaknula se i svog sina Angela, pa je tako otkrila poznatoj voditeljici da je on bio oduševljen kad ga je odvela na koncert pjevačice Taylor Swift. Tada mu je bilo šest godina i nije mogao vjerovati koliko je ljudi došlo na koncert "jer je dolazio na mamine probe na kojima nije bilo nikoga", otkrila je smijući se pjevačica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više