Search

Album tjedna: Anohni \"Hopelessness\"

Album tjedna: Anohni "Hopelessness"

Solo debi

Image: buro247.ru

Prema riječima kritike "Hopelessness" je bez sumnje najbolji album koji je Antony Hegarty ikad snimila, a po novome djeluje pod umjetničkim pseudonimom Anohni koji je njezin solo projekti...

Antony Hegarty iz Antony and the Johnson ima novo ime pod kojim djeluje i novi album. Odsad se predstavlja kao Anohni i pod tim umjetničkim pseudonimom donosi i svoj prvijenac značajnog imena "Hopelessness". Da se žanrovski okrenula prema nekom novom zvuku, koji je prije bio svojevrsna kombinacija instrumentalnog i simfonijskog, svjedoči nov predstavljeni elektro-pop stil za koji je inače djelomično zaslužan poznati producent Hudson Mohawke. Novi album svojevrsni je dijalog između svijeta i Anthonyja koji je agresivan, ali ponekad i nerazumljiv s uvidom dostojnim pažnje.

Novi album imena "Hopelessness" predstavljen je 6. svibnja te ima 11 pjesama. Mnogi kritičari opisuju ga moćnim glazbenim uratkom kakav svijet dosad nije imao prilike čuti, a poseban naglas dao se na njezinu specifičnu i artističku boju glasa. Spomenimo i kako se u videospotu za singl "Drone Bomb Me" sa spomenutog albuma pojavljuje manekena Naomi Campbell.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više