Search

Album tjedna: Side Project \"Lonely Boys\"

Album tjedna: Side Project "Lonely Boys"

"Lonely Boys"

Image: Lorna Kijurko,
Facebook

Hrvatski graveyard pop duo Side Project objavio je dugo očekivani drugi album naslova "Lonely Boys", koji je dostupan za slušanje i besplatni download...

"Sve na čemu smo radili protekle dvije godine napokon je dostupno i svima vama. Nadamo se da ćete osjetiti sve kroz što smo prolazili, da ćete se moći pronaći u lyricsima i osjećati glazbu na način na koji je mi osjećamo. Volimo vas i pišite nam dojmove, ovaj cijeli proces je još ljepši i ima puno više smisla upravo zbog vas" stoji u postu koji je Side Project danas objavio na svom službenom Facebook pageu i razveselio sve obožavatelje.

Njihov novi album zove se "Lonely Boys", kao i prvi singl koji je s njega skinut kao najava za spomenuti album, a koji je nedavno dobio i odličan videospot. Na novom albumu, koji je inače slobodan za slušanje i besplatno preuzimanje, našlo se 11 pjesama, a što nam je ovaj ambiciozan i ozbiljan hrvatski glazbeni duo spremio, kojeg žanrovski svi vode kao graveyard pop, poslušajte sami u nastavku… Mi smo oduševljeni!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više