Search

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u

Koncert u sklopu 10. Vip Zagreb Jazz Festivala


Image: Vip Zagreb Jazz Festival promo

Amira Medunjanin oduševila je sinoć koncertom u prepunom ZKM-u, na kojem su ljubitelji njezine glazbe uživali puna dva i pol sata

Svako malo publika je Amiru i sve redom vrhunske glazbenika nagrađivala dugim pljeskom, a bis je bio samo dodatni začin nakon čarobne priče, koja je jednostavno proletjela. U njoj su nas glazbenici izvanrednom lakoćom, u čemu se valjda očituje izvrsnost, proveli kroz pjesme "Eleno kerko", "Ima dana", "Što te nema", "Iz banju ide šejtan devojče", "Sejdefu majka buđaše", "Čula jesam da se dragi ženi"... i druge skladbe s novog studijskog albuma "Silk & Stone" (objavljenog prije tri dana!), kao i onog prethodnog "Amulette".

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u (фото 1)

Pijanist Bojan Zulfikarpašić kojem idu sve čestitke za sjajne aranžmane, kontrabasist Nenad Vasilić, gitarist Boško Jović, Yurdal Tokcan (ud) i Hakan Güngör (kanun) s Amirom Medunjanin te gostima, gitaristom Antom Gelom i kontrabasistom Stjepanom Horvatom, priuštili su publici na drugom koncertu 10. Vip Zagreb Jazz Festivala večer za koju je potrebno više od jednog superlativa.

Zbog velikog interesa publike, večeras 16. svibnja održat će se dodatni koncert u Vip clubu (Trg bana Jelačića 9), s početkom u 21 sat.

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u (фото 2)

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u (фото 3)

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u (фото 4)

Amira Medunjanin u prepunom ZKM-u (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više