Search

Bend Jonathan na poziv Editorsa nastupa kao predgrupa

Bend Jonathan na poziv Editorsa nastupa kao predgrupa

Na koncertima u Ljubljani i Zagrebu


Image: PR

Grupa Editors pozvala je sastav Jonathan da nastupi s njima na dva regionalna koncerta koja će odsvirati 1. prosinca u ljubljanskom Kinu Šiška te dan kasnije u zagrebačkoj Tvornici kulture

Prošlogodišnja svirka prije Editorsa u Zagrebu bila je definitivno jedan od prijelomnih trenutaka u dosadašnjoj karijeri Jonathana. Prvi nastup pred većim brojem ljudi bendu je donio izrazito veliku bazu fanova i podršku medija te evidentnu naklonost britanskih kolega. Nešto više od godinu dana kasnije Jonathan iza sebe ima izuzetno uspješnu sezonu koji je planirao zaokružiti koncertima u Zagrebu, Rijeci i Puli te se okrenuti novom albumu planiranom za proljeće. Taj plan je "pokvaren" pozivom britanske indie rock petorke Editors da im se pridruže na nastupima u Sloveniji i Hrvatskoj, što je ogromno priznanje za Jonathan, ali i pokazatelj da dobra glazba nema granica. Bit će to još jedna odlična prilika da, uz pjesme s "Bliss"-a i singla "Getting Closer Is Keeping Us Apart" publici predstave i dio onoga što ih očekuje u 2016. godini.

Editors u regiju dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju novi album "In Dream". Peto studijsko izdanje sami su producirali, a po izlasku su dobili pohvale za sjajnu produkciju i odvažnost, a materijal je okarakteriziran kao jako zreo i najraznovrsniji dosad.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više