Search

Bend Red Hot Chili Peppers objavio važnu vijest, vraća se veliki John Frusciante

Bend Red Hot Chili Peppers objavio važnu vijest, vraća se veliki John Frusciante

Nakon 10 godina

Tekst: L.L.


Image: Getty Images

Članovi jednog od najpopularnijih bendova na svijetu, Red Hot Chili Peppers, jučer su na svom Instagram profilu podijelili veliku vijest. Napisali su kako se opraštaju od svog  dotadašnjeg gitarista Josha Klinghoffera te kako se ovom se ovom, sada već legendarnom, sastavu ponovno vraća veliki John Frusciante.

Podsjećamo, Frusciante je sudjelovao na stvaranju nekih od njihovih najznačajnijih albuma poput "Mother's Milk", "Blood Sugar Sex Magik", nakon čega se rastao od uigrane ekipa da bi se zatim ponovno vratio na albumima "Californication", "By the Way" i "Stadium Arcadium". Ekipu predvođenu Anthonyjem Kiedisom konačno je napustio 2009. godine i okrenuo se uspješnoj solo karijeri. Za to je vrijeme stvarao i osvajao svojim magičnim glasom, a onda nas sve ponovno iznenadio velikim povratkom.

Na Instagram profilu grupe od jučer tako stoji poruka u kojoj članovi benda iskazuju svoju zahvalnost Klinghofferu na posljednjih deset godina koje je posvetio bendu, a zbog čega se smatraju iznimno sretnima, a zatim najavljuju i povratak sastavu koji ih je i lansirao među najveće od najvećih. Zbilja lijepa, ali i velika vijest za svijet glazbe na kraju 2019. godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više