Search

Beyoncé ima novi spot i oduševljeni smo!

Riječ je o pjesmi "Spirit" za film "Kralj Lavova"

Tekst: F.Š.

Image: PR

Otkako je prošle godine najavljen remake kultnog filmskog klasika "Kralj lavova", ljubitelji ovog animiranog filma ne prestaju kriti oduševljenje. Mukotrpnom čekanju je došao kraj jer film je ovog tjedna premijerno prikazan, a brojni su obožavatelji jednako oduševljeni soundtrackom, koliko i samim filmom. U tome je svoje prste, naravno, imala i glavna glumica Beyoncé, koja u filmu tumači lavicu Nalu: prvo je sve iznenadila pjesmom "Spirit", a nakon toga, u svom stilu, i raskošnim video spotom za istu.

U spotu se pored scena iz filma, mogu vidjeti i impresivni vizuali koji prikazuju pjevačicu u pustinji u nekoliko raskošnih haljina. Na soundtracku su osim Beyoncé, radili i Kendrick Lamar, Pharrell, JAY-Z, WizKid, Childish Gambino, Tierra Whack, 070 Shake, te Mr. Eazi.

"Ovaj soundtrack je ljubavno pismo Africi. Pobrinula sam se da pronađemo najbolje talente iz Afrike, kako bi ljudi čuli i njih, a ne samo moju interpretaciju. Htjela sam da sve skupa izgleda autentično i donese ono najljepše od afričke glazbe" izjavila je pjevačica.

Podsjetimo, Kralj lavova je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih Disneyevih klasika, a prati zgode i nezgode malog lava Simbe koji odrasta u kraljevstvu "Pride Land" nakon što mu je otac ubijen. Film je režirao Jon Favreau, a impresivnu glumačku postavu pored Beyonce, čine i Donald Glover,  Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor te John Oliver.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više