Search

Blic intervju: Sergej Trifunović

Blic intervju: Sergej Trifunović

Povodom koncerata koje će održati u Hrvatskoj


Image: PR

Sergej Trifunović i Užička Republika održat će dva koncerta u Hrvatskoj povodom Praznika rada

Prvi koncert održat će se 01. svibnja u novom splitskom klubu u Kopilici - Judino Drvo s početkom u 21 sat, a drugi, 03. svibnja u zagrebačkom VIP klubu na Trgu bana Josipa Jelačića, također s početkom u 21 sat. Svi ljubitelji rock 'n' rolla moći će uživati u poznatim uspješnicama Beatlesa, Pink Floyda, Petera Gabriela, Red Hot Chili Peppersa, Stevieja Wondera i drugih u potpuno novim aranžmanima, ali i u autorskim stvarima benda čiji su članovi vrhunski srpski glazbenici: Milomir Milosavljević (gitara), Luka Djuričić (klavijature), Miloš Skoković (bass), Ivan Blagojević (bubnjevi), Sergej Trifunović (vokal). Tu su i genijalne Bojana Stamenov i Ivana Vukmirović (prateći vokali). Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama klubova. Sergeju smo ovim povodom postavili tri blic pitanja.

Je li prije bila glazba ili gluma?

Definitivno glazba. Još u srednjoj školi imali smo bend i zvao se Arhivska Zabava. Doduše, nastupao je u nešto drugačijem sastavu. Nakon skoro 20 godina predložio sam momcima da se ponovo okupimo i da sviramo ono što smo oduvijek svirali - rock'n'roll, u svim svojim bojama.

Blic intervju: Sergej Trifunović (фото 1)

Svirate li covere ili svoje pjesme?

Može se reći da sviramo covere (iako mrzim tu riječ) jer dosta često radimo svoje aranžmane tih pjesama. Sviramo od Beatlesa, preko Pink Floyda do Gabriela, Peppersa, Wondera... S ulaskom Ivane Vukmirović dobili smo i par autorskih pjesama.

Jeste li što zabilježili na nosaču zvuka?

Za sada sebe doživljavamo isključivo kao klupski band koji svira ono što voli i što uglavnom sluša i kod kuće. Nastupamo u sastavu Milomir Milosavljević (gitara), Luka Djuričić (klavijature), Miloš Skoković (bass), Ivan (bubnjevi), moja malenkost (vokal). Tu su i genijalne Bojana Stamenov i Ivana Vukmirović (prateći vokali).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više