Search

Budite dio najvećeg svjetskog DJ natjecanja

Budite dio najvećeg svjetskog DJ natjecanja

Nova odlična prilika za sve ljubitelje elektronske plesne scene

BURO.


Image: PR

Elektronska plesna glazba nikad nije bila popularnija, a svjetske DJ zvijezde stoje bok uz bok nekim od najvećih glazbenika današnjice

Burn Energy Drink i ove godine nastavlja s burn Residency projektom, čiji će pobjednik osvojiti 100 000 eura vrijedan menadžerski ugovor. Osim unosnog ugovora, novi pobjednik ovog natjecanja će dobiti i ekskluzivnu priliku postati sljedeća DJ superzvijezda, baš kao AVICII i David Guetta, globalni burn Energy Drink ambasadori i najveći DJ-evi današnjice.
Na Ibizi, obožavateljima house glazbe poznatijoj kao ‘White Isle', svake se godine odvija napeta bitka za najboljeg DJ-a na svijetu. Osim najboljih partyja na svijetu, mladi DJ-evi, izabrani kao pobjednici natjecanja u svojim zemljama, imaju jedinstvenu priliku iskusiti mentorstvo najpoznatijih DJ-eva na svijetu poput Carla Coxa, Petea Tonga, Maceoa Plexa i mnogih drugih. Upravo to se dogodilo Marini Karamarko, mladoj Riječanki, pobjednici hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja iz 2013.

Budite dio najvećeg svjetskog DJ natjecanja (фото 1)
Perspektivnu domaću DJ-icu ovo je natjecanje prometnulo među najpoznatija imena underground house glazbe, a već je dvije godine i službeni DJ rezident Sankeys kluba na Ibizi. Nakon što su u prošlim izdanjima hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja domaći kandidati, Marina Karamarko i System Divine, ostvarili odlične rezultate, završivši natjecanje sa stalnim rezidencijama u klubovima o kojima većina samo sanja, došlo je vrijeme da se posreći i nekom novom kandidatu koji do 15. ožujka može prijaviti svoj originalni DJ miks u trajanju 15 do 20 minuta. Više o natjecanju burn Residency doznajte na: www.facebook.com/BurnEnergy.

Budite dio najvećeg svjetskog DJ natjecanja (фото 2)

više