Search

BURO. playlista: Što slušamo ovog tjedna

BURO. playlista: Što slušamo ovog tjedna

Tekst: BURO.


“I want loveee” su riječi koje nam odzvanjaju uredom danima, a tu je još nekoliko hitova koji se naizmjenično vrte. Savršeni su za sredinu radnog tjedna - koncentracija rapidno opada, a planovi za vikend se rade naveliko. Neka ostatak tjedna protekne u dobrom ritmu, a evo i naših prijedloga kako.

Ako ste se zaželjeli Jessie J koliko i mi, ova pjesma će se naći na vrhu vaše playliste. Posebno nas je oduševila inspiracija za spot, koja je nastala jedne noći poslije Crvenog tepiha kada se Jessie zaputila prema baru u kojem nikoga nije znala i sama plesala do zore. Ovom pjesmom željela je zadržati osjećaj potpunog prepuštanja trenutku i to je točno ono što i mi osjećamo dok je slušamo.

Lil Nas X je definitivno naumio zauzeti mjesto na svim top liste. Ovu pjesmu prati jednako moćan spot koji zbog prikazivanja gay kulture danima ne prestaje biti tema na društvenim mrežama i u vijestima. Spot predstavlja još jedan njegov napor u razbijanju stereotipa, te nismo sigurni što nam se više sviđa.

Camila Cabello znači ljeto. Opuštajući ritam, koktel u ruci i bose noge koje nemaju mira. Ili smo to samo mi? Svaka njena pjesma munjevitom brzinom zauzela je vrhove glazbenih lista, pa tako ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Kelly Rowland vratila se na velika vrata novom pjesmom, a u tome joj je pomogao umjetnik Amorphous. Pored njenog imena može stajati samo dobra muzika. Obožavali smo sve njene hitove, a ovom pjesmom učvrstila je svoj nepoljuljani status na dance listama.

I za kraj, tu je ženski rap koji ozbiljno vlada glazbenom scenom već neko vrijeme i to s razlogom. Ovog puta, prijestolje su zauzele Cardi B i Normani s pjesmom Wild Side. Sve je fantastično - od pjesme koja je sample velikog hita "One in a million" koji je pjevala Aaliyah, pa sve do kamere u spotu koja nas tjera da potpišemo peticiju da se kamermanima koji su ga snimali poveća honorar.

Leave a comment

više