Search

BURO. playlista: U sunčanom vikendu uživat ćemo uz zvukove elektronske glazbe

BURO. playlista: U sunčanom vikendu uživat ćemo uz zvukove elektronske glazbe

Tekst: BURO.


Image: Unsplash (Victor Garcia)

Iako smo sretni zbog popuštanja restrikcija (a i gotovo pa ljetnog vremena), i dalje se pridržavamo odluke o socijalnom distanciranju i #ostajemodoma, uz zvukove dobre glazbe. Zamolili smo zagrebačku DJ-icu Klaru Barbarić, poznatiju pod umjetničkim imenom Kali Braun da nam složi playlistu za uživanje u slobodnom danu, sjedeći na prozorskom oknu okupanom suncem, balkonu ili terasi...

Karizmatična ljubiteljica elektronske glazbe složila je BURO. Balkon Groove playlistu, koja ima fantastičan flow i idealna je za slušanje od jutra do mraka.

"Odlučila sam playlistu usmjeriti na elektroniku jer to najbolje predstavlja mene, a pripremila sam playlistu koja je osmišljena tako da se redoslijed pjesama od početka do kraja kreće u skladu s mojim jutrom prema danu, pa u konačnici i do same večeri... Dotaknula sam se deep, jazzy, funky, lo-fi , house zvukova te različitih emocija u svakoj od odabranih pjesama kako bih što bolje predstavila svoj subotnji Balkon Groove. Što se tiče detaljnijeg opisivanja glazbe u elektronici to obično nije potrebno jer fokus nije na osobama, spotovima, izgledu ili popularnosti, fokus je na čistoj glazbi, a ja baš zato ovaj žanr najviše i volim. Nadam se da će vam svidjeti".

Leave a comment

više