Search

BURO. playlista: Uvod u vikend s pregršt nove glazbe kao stvorene za kućnu atmosferu

BURO. playlista: Uvod u vikend s pregršt nove glazbe kao stvorene za kućnu atmosferu

Tekst: D.D.


Image: Unsplash (Travis Yewell)

Kako se bolje zagrijati za kućni tulum nego uz dozu nove glazbe s pregršt starih uspješnica koji će u vaš dnevni boravak unijeti malo klupske atmosfere? Nama zvuči savršeno, pa smo baš zato angažirali vrsnog poznavatelja glazbe Igora Šimuliju, poznatijeg pod stage imenom DJ Indy, zagrebačkog DJ-a koji je posebno za portal BURO. stvorio playlistu koja čini idealan uvod u vikend. Sva je glazba ugodna za slušanje kod kuće kako bi vam maksimalno olakšali #ostajemdoma situaciju, a žanrovski ima ponešto za svačiji ukus.

Indyju se uvijek obraćamo kada želimo otkriti neke nove umjetnike, pogotovo kad je riječ o r'n'b, rap i trap glazbi (o kojoj nam je pisao u članku). Zato nas je oduševilo što se na playlisti našla i stvar "Nemoj Pitat Me Za Nju" iza koje stoji Zembo Latifa, zagrebački rapper čiju karijeru pratimo od smih početaka.

Naravno, čitav Internet posljednjih tjedana bruji o Rihanninoj novoj stvari s kanadskim pjevačem PARTYNEXTDOOR "Believe It", kao i o novom albumu The Weeknda "After Hours", koji nam je na repeatu, pa su i ti glazbenici pronašli svoje mjesto na "Quarantine Vibes" playlisti.

Childish Gambino, SiR, H.E.R. i Burna Boy neki su od naših omiljenih umjetnika nove generacije, a njihov se zvuk sjajno uklopilo s ostalim stvarima na BURO. playlisti koju možete poslušati u nastavku.

Leave a comment

više