Search

Chemical Brothers i Beck snimili spot za singl "Wide Open"

Spoj plesa i vizualnih efekata


Image: buro247.ru

Zajednički singl benda The Chemical Brothers i glazbenika Becka, koji se našao na posljednjem albumu "Born in the Echoes", dobio je videospot. Poslušajte i pogledajte spot za "Wide Open"

Od velikog hita "Hey Boy Hey Girl" dvojca The Chemical Brothers prošlo 17 godina, a u ritmu energičnog hita "Galvanize" i singla "Believe" sa sjajnog albuma "Push the Button" uživali smo davne 2005. godine. Vrijeme prolazi i sve se mijenja, pa se tako s vremenom razvija i estetika videospotova Chemical Brothersa, koja možda ponekad mijenja teme, ali uvijek zadržava dozu artzima. U nedavno objavljenom spotu za singl "Wide Open" pratimo mladu djevojku koja pleše u nekakvoj dvorani nalik na automehaničarsku radionu ili skladište i postepeno se njezino tijelo pretvara u bijelu mrežastu ljušturu da bi naposljetku ostala samo silueta. 

S posljednjeg albuma "Born in the Echoes", koji je nominiran za Grammyja u kategoriji najboljeg albuma dance/elektronske glazbe, zasad su predstavljena četiri spota; za singl "Sometimes I Feel So Deserted", singl "Go" nastao u suradnji s Q-Tipom, "Under Neon Lights" na kojem je gostovala St. Vincent i singl "EML Ritual" na kojem su surađivali s glazbenikom Alijem Loveom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više