Search

Damon Albarn stiže na EXIT festival!

Damon Albarn stiže na EXIT festival!

Osnivač i frontmen bendova Blur i Gorillaz predstavit će svoj solo projekt


Image: Linda Brownlee

Albarnova turneja započinje u Londonu u travnju, a pored potvrđenih datuma najvećih svjetskih festivala u Španjolskoj, Francuskoj, SAD-u, Danskoj, Nizozemskoj i Belgiji, Damon 12. srpnja dolazi i na Petrovaradinsku tvrđavu

Damon Albarn, osnivač i frontmen bendova Blur i Gorillaz, dolazi na EXIT festival 2014.! On će 12. srpnja na glavnoj pozornici EXIT festivala predstaviti svoj novi solo projekt, ali i svojevrsnu retrospektivu svoje cjelokupne karijere! I to kakve karijere - uz Blur i Gorillaz, koji spadaju među najveće glazbene projekte svih vremena, Damon će izvoditi i pjesme nastale iz opusa ostalih konceptualnih projekata i supergrupa u kojima je sudjelovao. Svoju nadolazeću turneju, za koju svjetski mediji procjenjuju da će biti jedna od najznačajnijih ove godine, najavio je videom koji predstavlja kolaž dosadašnjih glazbenih dostignuća:

Petnaesto izdanje najboljeg europskog festivala je u znaku EXIT avanture koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13. srpnja 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na Sea Dance Festival od 15. do 17. srpnja na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više