Search

Dvosatni spektakl grupe Depeche Mode dostupan u prodaji

Dvosatni spektakl grupe Depeche Mode dostupan u prodaji

Odlična vijest za sve fanove

BURO.


Image: PR

Depeche Mode su objavili dvostruki CD i deluxe izdanje s DVD-om "Live In Berlin", a režiju dvosatnog koncertnog spektakla potpisuje njihov dugogodišnji suradnik Anton Corbijn

Materijal je snimljen u o2 World Berlin 25. i 27. studenog 2013. na koncertima održanima u sklopu uspješne Delta Machine turneje na kojoj su promovirali i istoimeni album. Na toj turneji je koncerte posjetilo više od 2,4 milijuna ljudi u 32 zemlje. Deluxe verzija uključuje Live in Berlin DVD, Live in Berlin kompletni koncert na 2 CD-a te još jedan DVD Alive in Berlin. Alive in Berlin uključuje cijeli live show, scene snimljene iza pozornice, intervjue s članovima grupe i obožavateljima, session s dvije akustične svirke nastale u Salon Bel Ami, najstarijem bordelu u Berlinu.

Dvosatni spektakl grupe Depeche Mode dostupan u prodaji (фото 1)

Deluxe izdanje uključuje i album Delta Machine 5.1 mix na Blu-Ray CD-u. Sve je to upakirano uz knjižicu na 16 stranica. U Hrvatskoj je u prodaji dvostruki CD s kompletnim audio zapisom s berlinskih koncerata, a uskoro će biti i deluxe izdanje. Budući da je Berlin poseban grad u srcima Depecheovaca, odlučili su tu posebnu vezu zabilježiti na ovom sjajnom izdanju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više