Search

Editors se vraćaju u Tvornicu kulture!

Editors se vraćaju u Tvornicu kulture!

U travnju sljedeće godine

Urednik: A.P.


Britanska rock petorka Editors vraćaju se u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album

Bend predvođen karizmatičnim frontmanom Tomom Smithom jedan je od onih koji su 15 godina karijere prilično puno pažnje posvetili Hrvatskoj. Dosad su u Zagrebu nastupali četiri puta, posljednji put u prosincu 2015. kad su bez problema rasprodali Tvornicu kulture. Editors su nastali 2002. godine u engleskom Staffordu i samo nakon tri godine lansirani su među nove otočke rock zvijezde. Debitantski album "The Black Room" iz 2005. sa singlovima "Munich", "Blood" i "Bullets" osigurao im je nominaciju za prestižnu nagradu "Mercury" te nastupe na velikim festivalima poput Lollapalooza i Coachella. Nasljednik "An End Has A Start" svjetlo dana ugledao je dvije godine kasnije sjurivši se ravno na prvo mjesto britanske top liste albuma te im je donio prve nastupe na Glastonburyju. Najveći uspjeh grupa je polučila trećim albumom - "In This Light And On This Evening" (2009.) na kojem se nalazi megahit "Papillon", a njega je naslijedio sjajni uradak "The Weight Of Your Love" (2013.) te jednako uspješan "In Dream" iz 2015. godine.

Nova glazba Editorsa moći će se čuti već u listopadu kad je planiran izlazak novog singla, dok će još neimenovan šesti studijski album biti objavljen u siječnju.

Ulaznice
Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. Rujna po cijeni od 150 kn, koja će ostati na snazi do 28. listopada. Od 29. listopada do 16. Travnja za ulaz će trebati izdvojiti 170 kn, a na dan koncerta 200 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
• Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više