Search

Glazbeno vizualna poslastica Nike Turković - Pusti

Glazbeno vizualna poslastica Nike Turković - Pusti

Tekst: BURO.


Image: Petra Mikišik

Na prvi dan ljeta Nika Turković je objavila novi singl koji ćete sigurno pjevušiti u glavi, ali i najavila promjenu imidža.

"Pusti je jedno novo poglavlje, ništa manje 'ja' nego sve što smo do sada radili, već samo odvažnije i malo hrabrije po mom mišljenju. Nastala je s nekom željom da prenesemo ljetno stanje uma, ljubavne emocije, avanture i pustolovine kroz neki 80s, plesni sound u kojem u zadnje vrijeme posebno uživam. Na tekstu i glazbi je sa mnom radio Matija Cvek, kojem se na našoj glazbenoj sceni najviše divim i s kojim sam uvijek najsretnija raditi, dok je za aranžman kao i uvijek bio zadužen Ivan Pešut, moj prijatelj i kolega koji od svega što mu padne pod ruku, napravi nešto čarobno. Jako sam zadovoljna s onim što smo donijeli i jedva čekam čuti što će reći publika. " - izjavila je Nika.

Glazbeno vizualna poslastica Nike Turković - Pusti (фото 1)

Iza dojmljive vizualne prezentacije pjesme stoji Luka Sepčić koji je promjenu imidža iskoristio kao inspiraciju za spot: “Drastična promjena imidža je kao iskaz svojevrsni filmski katarzični moment, a kako sa Nikom ništa nije slučajno, pa je taj “bunt” u ovom slučaju kao fragment dodatno motivirao ovu mikro coming-of-age priču smještenu u meni najpoetskije, najdivnije i najranjivije doba. Sve je to ono što se dogodi između dva plava sata, između sumraka i zore, nakon zalaska i prije izlaska, te ostaje zauvijek u tom vremenu kao sjećanje na tople mokre bezbrižne večeri. Coming-of-age i melankolija, moje najdraže teme. Takvim se spontanim avanturama jednostavno prepustiš i pustiš.” – rekao je Luka.

Glazbeno vizualna poslastica Nike Turković - Pusti (фото 2)

Kako kaže Nika, SESTRICE su opet dostavile točno ono što je ova pjesma tražila, a na putovanje su nas poveli i mladi glumci - Lara Nekić i Josip Brakus s modelom Lunom Valas.

Glazbeno vizualna poslastica Nike Turković - Pusti (фото 3)

U spotu Nika nosi custom made haljine Igora Djuge, dok su za make up i kosu bili zaduženi Sonja Kvesić, Nina Pejnović i Mijo Majhen. Styling je djelo Ivane Vukušić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više