Search

Glumica Petra Kurtela u novom spotu legendarnih Mayalesa

Glumica Petra Kurtela u novom spotu legendarnih Mayalesa

"Danas smo happy"

Image: PR

Na psihodelično putovanje u najdublje ženske emocije vodi vas glumica Petra Kurtela u pjesmi poznatog benda Mayales...

"Danas sam happy" pjesma je dobro znanog benda Mayales. Objavljena je krajem lipnja kao prvi najavni singl nadolazećeg albuma koji će ovaj dugovječan bend izdati u ljetnim mjesecima iduće godine pod producentskom palicom talentiranog dvojca Jure i Pavle iz grupe Svadbas.

Psihodelično putovanje u hippy pop 60-ih sad je dobilo svoju vizualnu kulisu zahvaljujući još jednoj upečatljivoj režiji Tvrtka Barišića poznatijeg pod imenom Vidokk. Zajedno sa 100 lica lijepe Petre Kurtele te neobičnom tehnikom snimanja postignut je ugođaj dubokog poniranja u podsvijest žene, odnosno dojmljive umjetničke atmosfere usporedive s najboljim svjetskim glazbenicima sličnog žanra kao što su Tame Impala, MGMT i Mercury Rev.

Glumica Petra Kurtela u novom spotu legendarnih Mayalesa (фото 1)

Talentirani hrvatski redatelj mlađe generacije posljednjih nekoliko godina radi spotove koji odskaču od prosjeka i uvijek iznenade nečim novim. Spotovi za Detour, Yammat, Pavel i Ninu Romić originalni su vizuali zanimljivog mladog redatelja. Pogledajte novi spot za pjesmu "Danas smo happy" i uživajte u umjetničkom izričaju redatelja o kojem ćemo još jako puno čuti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više