Traži

Iggy Pop je objavio iščekivano studijsko izdanje

Iggy Pop je objavio iščekivano studijsko izdanje

"Post Pop Depression”


Fotografija: PR

Iggy Pop je pripremio novi studijski album, i to u suradnji s Joshuom Hommeom , koji je glavni i odgovorni za produkciju izdanja

Naslova "Post Pop Depression", 17. po redu Iggyjev album prethodno je najavljen singlom "Gardenia", a od danas je dostupan hrvatskoj publici i u digitalnom obliku. Ova zajednička suradnja započela je vrlo jednostavno - jezgrovito sročenom porukom Iggyja Popa prema Joshui, a na kraju su se čitavoj priči pridružili i Dean Fertitia (Queens Of The Stone Age, Dead Weather) i Matt Helders (Arctic Monkeys); obojica su od samog početka postali intergralni dio u procesu stvaranja i oblikovanja zvuka novog materijala.

"Post Pop Depression" album je kakav je Iggy već duže vrijeme priželjkivao, što je i sam priznao, a u Hommeu je našao glazbenika, producenta, suradnika i prijatelja koji mu je omogućio stvaranje u potpunoj slobodi kreativnosti i uma. Kako im je pošlo za rukom, Iggy i Joshua predstavili su kroz čak četiri pjesme - od najavnog singla "Gardenia", preko pjesama "Break Into Your Heart" te "Sunday", do posljednje u nizu "American Vahalla".

Novo izdanje donosi ukupno 9 pjesama, a objava će biti popraćena i koncertnom turnejom - originalnoj postavi koja je stvarala album, pridružit će se dodatno Troy Van Leeuwen (QOTSA) i Matt Sweeney .

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor