Search

James Blake objavio novi studijski album

James Blake objavio novi studijski album

"The Colour In Anything"


Image: Universal Music

Novi album "The Colour In Anything" donosi ukupno 17 pjesama, uključujući i nedavno predstavljene "Modern Soul " i "Timeless", a glazbeno su doprinijeli i Bon Iver te Frank Ocean

Treći po redu studijski album Jamesa Blakea ugledao je svjetlo dana. Naslova "The Colour In Anything" izdanje je objavljeno točno u ponoć, 6. svibnja. Novi album donosi ukupno 17 pjesama, uključujući i nedavno predstavljene "Modern Soul " i "Timeless". Doprinos izdanju dali su Bon Iver, kao gost u pjesmi "I Need A Forest Fire" te Frank Ocean koji se dijelom pojavljuje u ulozi autora, dok je svoj producentski doprinos dao i Rick Rubin.

Vizual naslovnice albuma djelo je cijenjenog engleskog ilustratora Quentina Blakea. Osim što se u protekle mjesece posvetio radu na svom albumu, James je svojim specifičnim glazbenim izražajem upotpunio i glazbu drugih izvođača, naime vokalno i producentski je sudjelovao u pjesmi "Forward" r&b dive Beyoncé, koja se nalazi na njenom nedavno objavljenom albumu "Lemonade", a supotpisuje i pjesmu "Pray You Catch Me".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više