Search

Jay Z uzvraća udarac?

Jay Z uzvraća udarac?

Beyoncé VS Jay Z


Image: screenshot,
Instagram

Obzirom da je svoju stranu priče Beyoncé prezentirala kroz sjajan i moćan novi album imena "Lemonade" izgleda kako se njezin suprug odlučio na vrlo sličan potez

Goruća tema u glazbenom svijetu trenutno je novi, šesti po redu studijski album r&b dive Beyoncé. Iako najavljen vrlo mistično i pompozno, upravo u onakvom stilu i angažmanu kakav pristaje ovom moćnom ženskom glasu, album imena "Lemonade" koji je nedavno predstavila, nije samo niz random sjajnih pjesama. Smislen je to niz u koji je Beyoncé uklopila i naglasila prije svega svoj afro-američki identitet, ali i svojevrsni glazbeni ciklus u kojem je odlučila progovoriti o glasinama o kojima već dulje vrijeme čitamo, točnije njezinoj boli, ljutnji i bijesu zbog nevjere supruga Jay Z-ija.

Iako je svoj privatni život pokušavala strogo držati podalje od javnosti, ovoga puta o tome je odlučila progovoriti upravo onako kako najbolje zna i umije, kroz snažne pjesme s još snažnijom osobnom porukom, ali i iskustvom. I iako mnogi njezin posljednji studijski uradak "Lemonade" drže kao njezin osobni, ali javni obračun sa suprugom, neki su ga pak okarakterizirali kao svojevrsnu fikciju uglađeno ukomponiranu u sjajan marketinški trik na koji smo "svi nasjeli".

Neosporiva je činjenica kako su supružnici Beyoncé i Jay Z, osim glazbom, i svojim ljubavnim zavrzlamama savršeno zabavljali i zainteresirali javnost, posebice fanove, a ono što je dodatno začinilo ovu cijelu priču jest glasina kako joj Jay Z sigurno neće ostati dužan. Naime, jednakim potezom poslužit će se i on jer će navodno izdati novi studijski album koji će biti svojevrstan odgovor na suprugine "optužbe i prozivanja", ali i njegova strana priče.

I iako "Lemonade" na neki način razjašnjava manje više sve, od početnih problema u braku, kulminaciju tih istih problema, ali i oprosta te davanja druge šanse, čini se kako je "Lemonade" zapravo (ne)potvrđena potvrda ovog ljubavnog kraha pod svjetlima javnosti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više