Search

Johnny Depp i Alice Cooper osnivaju bend \"Hollywood Vampires\"

Johnny Depp i Alice Cooper osnivaju bend "Hollywood Vampires"

Pridružit će im se i gitarist Aerosmitha Joe Perry


Image: buro247.ru

Prije samo nekoliko tjedana Johnny Depp izjavio je kako mu se gadi kad se glumci počnu baviti glazbom, iskorištavajući pritom svoju popularnost ne bi li se bolje promovirali, a najnovija je vijest da glumac osniva bend s Aliceom Cooperom

"Hollywood Vampires" naziv je ovog neobičnog benda koji zasigurno neće imati problema s promocijom. Ljubav prema glazbi tako je ujedinila glumca Johnnyja Deppa, rokera Alicea Coopera i gitarista Aerosmitha Joea Perryja. Već je potvrđeno da će bend nastupati na poznatom brazilskom festivalu Rock in Rio, koji se ove godine održava od 18. do 27. rujna.

Bend naziva "Hollywood Vampires" postojao je još davnih 1970-ih, a jedan od članova bio je upravo Alice Cooper, koji je uostalom i došao na ideju da ponovno oživi bend, doduše u malo drugačijem sastavu. Johnnyju Deppu ovo nije prvi izlet u glazbene vode, njegove gitarske solaže imali smo prilike čuti na albumima Marilyna Mansona i Oasis, ali i na soundtracku filma "Čokolada". Depp je svojevremeno zajedno s glumicom i nekadašnjom partnericom Vanessom Paradis otpjevao obradu pjesme Sergea Gainsbourga "Ballade de Melody Nelson".

Što mislite o ovom potezu?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više