Search

Kako zvuči singl Justina Biebera u izvedbi Florence and the Machine?

Kako zvuči singl Justina Biebera u izvedbi Florence and the Machine?

"Where Are Ü Now"


Image: buro247.ru

Uvijek je zanimljivo poslušati kako jedna pjesma zvuči u različitim aranžmanima i izvedbama, a danas vam donosimo jedan posebno zanimljiv primjer. Hit Justina Biebera "Where Are Ü Now" nastao u suradnji s Diplom i Skrillexom dobio je sasvim drugačiju notu...

Sinoć je u radijskoj emisiji postaje BBC Radio 1 gostovao popularni britanski bend Florence and the Machine kako bi promovirao svoj novi album "How Big, How Blue, How Beautiful", ali i podsjetio slušatelje na neke od svojih najvećih glazbenih uspješnica. Međutim, posebnu pažnju privukla je njihova obrada singla "Where Are Ü Now" Justina Biebera, Dipla i Skrillexa koja je zahvaljujući moćnom vokalu Florence Welch postala jedna prekrasna lagana balada.

Originalna verzija u izvedbi Justina Biebera i produkciji Dipla i Skrillexa izašla je na zajedničkom LP-u producentsko-glazbenog dvojca Jack Ü (koji čine glazbenici-diskografi Skrillex i Diplo) još početkom ove godine, a službeni spot predstavljen je u lipnju i dosad je na YouTubeu pogledan više od 190 milijuna puta.

U nastavku poslušajte "Where Are Ü Now" u izvedbi i aranžmanu Florence and the Machine. Koja vam se verzija više sviđa?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više